Lampen en verlichting Bleiswijk

Bent u op zoek naar lampen voor in of om het huis in Bleiswijk? Bij ons kunt u voor elke interieur wel wat mooi’s vinden. We hebben moderne verlichting, maar ook voor klassieke lampen kunt u bij ons terecht.  We zien u graag in onze winkel.

Klik hier voor al onze hanglampen

 

We kunnen u alle soorten verlichting in Bleiswijk aanbieden variërend van prachtige hanglampen tot zeer mooie tafellampen uitgerust met led verlichting en dimmers of zeer mooie kooldraad led lampen in een warme kleur. Kortom wat uw wensen ook zijn, we hebben altijd wel een mooie lamp te bieden voor lampen en verlichting Bleiswijk.

Wilt u alvast een kijkje nemen, op onze website ziet u een kleine greep uit ons assortiment. Klik op deze link en u ziet al onze binnenverlichting, Hanglampen, leeslampen, vloerlampen met leeslamp eraan vast. Maar ook voor wandlampen met indirecte verlichting kunt u bij verlichting Bleiswijk terecht.

 

Lampen en verlichting Bleiswijk levert uw bestelling gratis thuis vanaf 50 Euro, tevens kunnen we uw verlichting of lampen ook monteren. We komen graag bij u langs in Bleiswijk. We horen vaak van klanten dat ze de bomen door het bos niet meer zien. Wij helpen u graag. De koffie staat klaar. We maken graag een lichtplan voor u. Dat kan in onze winkel aan de hand van bouwtekeningen en foto’s maar we kunnen ook bij u langs komen, aan huis of op kantoor. In Bleiswijk of daarbuiten.

 

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkel.

Superlicht verlichting

Hogerop 14

2711BV Zoetermeer

079-3514212

info@superlicht.nl