Hieronder kunt u kiezen uit een materiaal. Onder de naam van de stof ziet u in welke prijsklasse de stof valt, bij de bestelling ziet u wat de meerprijs van de stof is.

Wanneer u een mooie stof heeft gevonden kunt u een model uitkiezen. Mocht u het moeilijk vinden te kiezen uit de stalen en wilt u ze liever in het echt zien, dan kunt u altijd bij ons langs komen in de showroom of een staaltje bestellen via het kopje ‘Kleurstaal bestellen’.

Al onze kappen worden geplakt met tape in de kleur van de stof aan de boven- en de onderkant. Eventueel kunnen we op aanvraag de kap ook afwerken met biesjes.
Op aanvraag doen wij ook de stof omslaan. U ziet dan geen tape of biesje. Dit is helaas nog niet mogelijk met alle stoffen.

Chinz geplakt op wit PVC
Chinz geplakt op wit pvc is een licht glanzende stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde. De binnekant van de kap is dus wit.

Linnen op wit PVC
Linnen op wit pvc is, afhankelijk van de kleur, meer of minder doorschijnend.

+

Cotton op wit PVC
Cotton op wit pvc is een matte stof geplakt op een goed doorschijnende witte pvc. Met het licht aan blijft de kleur van de stof hetzelfde.

Stoffen op glasheldere folie
Stoffen op glasheldere folie is materiaal waar bewust gekozen is voor een glasheldere ondergrond zodat de lichtbron iets zichtbaar is. Tevens zijn deze materialen heel geschikt voor twee of drie kappen in elkaar.

Stoffen op wit PVC
Stoffen op wit pvc zijn, afhankelijk van de kleur en soort stof, meer of minder doorschijnend.

Kunststof door en door gekleurd
Kunststof door en door gekleurd zijn materialen waarvan de binnen en buitenzijde hetzelfde is. Deze zijn goed doorschijnend en worden ook vaak gebruikt voor blenders.

Kunststof op wit PVC
Kunststof op wit pvc is goed doorschijnend, de kleuren van dit materiaal worden met een lamp erachter wel lichter.

Materialen op goud-of zilverfolie niet doorschijnend
Materialen op goud- of zilverfolie zoals kunstleer, velours etc. zijn niet doorschijnend.

Perga
Perga (soort perkament) schijnt goed door maar de lichtbron blijft onzichtbaar.