Lichtplan

Wij kunnen voor elke ruimte wel een mooi lichtplan opzetten. Of u nou een mooie design lamp wilt of een bijzondere lampenkap. Alles is mogelijk,
wij zullen u uiteraard goed adviseren over de kwaliteit en de uitstraling en wat zeer belangrijk is in deze tijd, energieverbruik en de duurzaamheid van een lamp.

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met een lichtplan voor uw eigen huis. In een persoonlijk gesprek zullen we u adviseren en vertellen wat belangrijk is en wat niet.
Het is altijd handig als u een bouwtekening of plattegrond mee neemt van uw woning of bedrijf.

Wij helpen u graag, neem snel contact met ons op via: info@superlicht of bel 079-3514212
Vele bedrijven, restaurants, hotels (van der Valk), kantoren zijn u al voor gegaan.
Hieronder ziet u een aantal impressies van projecten die wij hebben uitgevoerd.

 

Zakelijk

 

bestellen
 
U bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf? Superlicht is er niet alleen voor de consument, ook zakelijk kunt u bij ons terecht.
Dankzij goede relaties met onze leveranciers, merken, importeurs en producenten leveren we de door u gewenste lampen en verlichting goed en snel, maar bovenal tegen goede condities!
Grotere aantallen? Bezorging bij uw klant (zonder inkoopfactuur!)? Uiteraard is dat geen enkel probleem voor Superlicht. Stuur uw aanvraag in op bestelling@superlicht.nl en laat ons u een goed aanbod doen.
Of bent u een interieurstylist of specialist? Bedenk dat er verschillende mogelijkheden zijn om u te bedienen, zoals een inkoopkorting bij een grote eenmalige aankoop of een jaarbonus bij een vast levercontract voor uw verlichting. We helpen u graag!
Intracommunautaire Levering
 
Superlicht helpt u ook graag met leveringen aan uw bedrijf buiten Nederland maar binnen Europa. Het BTW-tarief welke geld op onze artkelen kan dan worden verlegd naar het BTW 0% tarief.
Er gelden hierbij 2 voorwaarden, opgelegd door de belastingdienst:
-Superlicht verzorgd de levering van de goederen in het buitenland
-u/uw bedrijf dient een geldig BTW-identificatie nummer te overleggen. Voor controle van een geldig BTW-nummer gebruiken we de volgende database: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/
Graag verzorgen wij uw intracommunaitaire levering. Mail ons uw bestelling naar bestelling@superlicht.nl en ontvang daarbij een passende factuur behorende bij de levering.
Buiten Europa
 
Superlicht levert niet zelf buiten Europa aan particulieren of bedrijven. Uiteraard is het wel mogelijk om bij ons producten aan te schaffen maar dient u zelf voor het transport naar buiten Europa te verzorgen.
Uiteraard is het mogelijk uw transporteur de goederen bij ons te laten ophalen. Neemt u dan vooraf contact met ons op via bestelling@superlicht.nl.